Modulhus i väntan på nya lokaler eller hem

04 juni 2020
Cecilia Olsson

Ibland kan det behövas rejäla renoveringar på företagslokaler eller bostäder för att de ska möta nya behov. Det kan vissa gånger även bero på att huset eller lokalen blivit skadad på ett eller annat sätt, exempelvis en vattenskada eller brand. Man är väldigt beroende av att både verksamhetslokaler och bostäder håller hög kvalitet och det är därför bäst att åtgärda problemet så snart som möjligt.

Varför renovera eller bygga om?

Om ett företag växer kräver det ofta större lokaler som kan husera allt nödvändigt material, maskiner samt fler anställda. Även ett bostadshus kan kräva utbyggnad om familjen växer eller så vill man helt enkelt bara ha mer utrymme i hemmet. Under stora renoveringar eller byggnationer kan det dock vara svårt att vistas i lokalerna eller bostaden, då är modulhus en mycket bra lösning för en tillfällig flytt. Med ett modulhus kan man fortsätta sin verksamhet under tiden nödvändiga renoveringar eller byggnationer genomförs. Är det en bostad det handlar om så slipper man bo hos släktingar, vänner, på ett dyrt hotell eller försöka hitta någon annan bostadslösning under byggnationen. 

Moduler som uppfyller de flesta behov

PCS Modulsystem är ett företag som tillverkar mycket komfortabla och funktionella modulhus för de allra flesta behov. En annan stor fördel med PCS modulhus är att man inte omedelbart behöver bestämma hur länge man vill hyra det, vilket är mycket fördelaktigt om det visar sig att renoveringen eller byggnationen blir försenad (vilket det tyvärr inte är helt ovanligt att de blir). PCS Modulsystems har alltid flyttbara lokaler och de monteras snabbt ihop. Det innebär full flexibilitet för kunder och när man använt modulen färdigt kommer de helt enkelt och hämtar den från platsen, smidigare än så blir det inte. PCS Modulsystems hyr ut kontorsmoduler och byggmoduler, ofta i form av paviljonger, under kort eller längre tid. Modulbyggnaderna håller hög kvalitet och finns där för att uppfylla det lokalutrymme man är i behov av. 

Fler nyheter