Kläder för den moderna mannen

05 september 2019
jonas olsson
Kläder för den moderna mannen

En sak som alltid förändrats under människans historia är klädstilen. Även om byxor har hållit i sig i flera århundraden, har stilen på dessa starkt varierat. Under det senaste seklet har herrbyxor tagit olika form och färg. Den moderna mannen idag har mycket att välja bland om han vill hålla sin outfit stilren men samtidigt tidlös.

 

Stilen beror mycket på den livsstil man har. Den tid vi lever i nu håller oss mycket upptagna och en tajt agenda kräver att man förflyttar sig snabbt för att hålla tider, möten och hinna med ett socialt liv. Finns det för ett plagg som passar alla tillfällen?

 

 

Jeans, jeans och mera jeans!

 

Tro det eller ej, men jeans går att använda vid nästa alla tillfällen. Jeansbyxor har gått från att vara ’arbetarklassens’ klädsel, till ett basplagg som ingen bör sakna. Det bästa med jeans är att det går att klä upp och klä ner på ett kick. Som sagt innan, behöver man ofta kunna hoppa från en outfit till en annan på lite tid, för att se lämplig ut vid olika tillfällen. Man kan komma undan med att använda samma sköna favoritjeans hela dagen. Tricket är att kombinera.

 

Gör dina jeans till en day-to-day outfit

 

För att kunna använda jeans vid alla tillfällen, behöver du bara räkna med rätt tillbehör. På 2trendy kan du köpa dessa online. De har ett stort urval outfits. Du skulle kunna bära en smart outfit genom att matcha jeansen med en kavaj och finskor för ett arbetsmöte. Under kan du ha en enkel t-shirt eller en skjorta utan slips. Byt ut kavajen mot polotröja och kappa för en dejt med flickvännen. Är det varmt ute kan du välja en vanlig t-shirt och bekväma skor. Allt du behöver är tillbehör, samma jeans men olika stilar. Perfekt för den moderna mannen.

Fler nyheter