Var hittar man lastbilsdelar?

29 juli 2020
jonas olsson

Det finns många butiker på internet som tillhandahåller stora sortiment av produkter för både underhåll och reparationer. Flera av dem har även fysiska butiker där man får träffa kunnig personal som både kan ge tips och komma med nya idéer när det gäller det egna åkeriet. De erbjuder ofta mer än bara reservdelar. Ibland finns även en verkstad för den som behöver hjälp med lastbilen. Allt för att kunna komma tillbaka i tjänst igen så snart som möjligt. Något som är av största vikt för fortsatt bra kundrelationer både för åkare och givetvis för butiksägaren själv.

 

Vilka produkter finns i butikerna?

Det är givetvis olika men några av produkterna kan vara: 

-reservdelar för bland annat fjädring, motorer, karossdelar och elutrustning

-tillbehör som skyltar, snökedjor, bilvård och ADR-utrustning

-kem som spolarvätska, avfettning, destillerat vatten och Adblue, samt många andra produkter. 

Ofta finns det bra erbjudanden att ta del av. Det kan röra sig om mängdrabatt på någon produkt eller bra backkameror. Så det är bra att hålla ögonen öppna, man vet aldrig när man kan göra ett riktigt fynd. 

 

 

Reservdelar och kunniga rådgivare

Letar man exempelvis efter reservdelar lastbil i Jönköping så kan man passa på att klicka sig in på http://www.brorsson.se/ för att få lite idéer om vad som finns att beställa. Vill man kan man alltid skicka en mail, eller varför inte ringa ett samtal eller svänga förbi butiken man tycker är mest intressant. Vem vet, det kan bli början på ett långt och givande samarbete för alla parter. Dels när det gäller reservdelar. Men även för att det kan vara bra att ha någon extra kunnig att bolla funderingar med när det är dags att byta reservdelar på lastbilarna. Eller kanske man tjänar på att byta ut fordonet mot ett nytt och spara på onödiga reparationskostnader.

Fler nyheter