Tantramassage för din själ i Göteborg

24 mars 2021
jonas olsson

Letar du efter lyckan i livet? Inte bara en lycka i livet, utan din lycka i livet. Vill du känna dig som ett med ditt inre? Vara tacksam för det du har och uppskatta varenda dag. Då bör du fortsätta läsa här. 

På filmer eller lockande resor ser man ofta en bild av någon som sitter på en klippa och utför meditation. Gärna i någon yogaform. Grunden till att finna sig själv är just tysthet. Sitt och meditera. Ofta känner man att utomhus ger mer energi än inomhus, framförallt de fina dagarna. 

Hur gör man?

Det finns några enkla steg man kan följa för att nå sin livskompass. Uppskatta livet och lär dig uppskatta även de små sakerna. Var närvarande, se, känn och hör det inte andra gör. Andas, andningen är så viktig. Känn ingen avundsjuka mot andra, snarare glädje.

Njut av en massage, det finns idag olika typer av massage att välja mellan. En del är för din ömma kropp, men sen finns det även något som heter tantramassage göteborg. Det kan upplevas som en erotisk massage, men mycket av den handlar om att vara med sig själv, sin egen kropp. Massagen görs med en intensiv men lätt beröring. Den hjälper till att släppa på spänningar som kroppen håller fast vid.

Lev livet 

Sluta aldrig leva ditt liv. Rädslor är till för att brytas. När du är ett med ditt inre kommer du kunna bli tillräckligt fokuserad för att övervinna rädslan. Håll dig positiv och fortsätt uppskatta livet du har. Livet runt omkring dig. Det är möjligt att finna lycka i så många saker. 

Spendera mycket av din tid ute i naturen. Naturen har sin egen kraft, den får ofta människor att slappna av och andas ut. Även fast du är på rätt väg kan man behöva en liten påminnelse ibland. 

Fler nyheter