Ta hand om ditt tak

17 juli 2019
jonas olsson
Ta hand om ditt tak

Ett tak måste kunna stå emot extremt väder – allt från sol, snö och storm till regn. Speciellt i Sverige eftersom det svenska vädret inte alltid går att förutse och kan växla snabbt. Ditt tak har en viktig funktion för ditt hus. Det är vad som skyddar ditt hus mot både fukt och mögel. Därför är det viktigt att taket blir omhändertaget och kontrollerat regelbundet. Om du får in fukt eller mögel i ditt hus kan det orsaka väldigt dyra skador. Dessutom är det viktigt att ditt tak är säkert och det inte finns material som kan lossna och skada någon. Att ta hand om ditt tak är alltså en god och viktig investering för framtiden. Ett nytt tak kan dessutom öka värdet på ditt hus.

 

 

Anställ en professionell takläggare

Att reperera eller lägga om ditt tak är ett jobb för en professionell takläggare. Det är inget jobb du borde att utföra själv. Svenska takbeläggningar AB i Stockholm är för dig som letar efter en takläggare i Stockholm. Det är en firma som har många års av erfarenhet inom industrin och sätter alltid sina kunder rätt. Om du inte är bosatt i Stockholm har du inget att oroa dig för, du kan hitta en takläggare nära dig genom en snabb internetsökning. En fördel med att anställa en takläggare är att det dessutom kommer med en garanti. Om det uppstår problem med taket kommer de nämligen ut och åtgärdar det. 

 

ROT avdraget gäller 

Kanske undviker du att anställa en takläggare på grund av priset, men skjut inte upp det utan ta hand om problemet redan nu! När du anställer en takläggare gäller ROT avdraget vilket reducerar kostnaden med 30 %. Detta gäller för upp till 50,000 kronor per person och år per hushåll. Viktigt att notera dock är ROT avdraget inte gäller för materialkostnaden utan enbart för arbetskostnaden.

 

Fler nyheter