Professionell pumpservice i Gävle

28 april 2021
jonas olsson

Vart ringer du om en pump går sönder i din anläggning? Du kan välja en leverantör som är bollplank, leverantör, servicepersonal och allt i ett och samma företag. Det gäller förstås då en hel stab av duktiga tekniker som sätter kunden i fokus och som har möjligheter och kapacitet att hjälpa dig med allt som gäller pumpar, omrörare och annan utrustning.

Men faktum är, du behöver bara ett enda telefonnummer, så får du vid behov prisuppgift inom ett dygn och du får så snabb pumpservice i Gävle som det bara är möjligt. En professionell leverantör vet hur frustrerad man blir om det inträffar ett driftstopp, och därför löser man problem så fort man bara kan.

Kvalitet i fokus

Du sparar pengar i längden på att köpa kvalitetsutrustning, och självklart då till vettiga priser. Använder du EU-godkända pumpar och reparerar med originaldelar har du redan gjort en hel del för att höja din driftsäkerhet och kvalitetsnivå. Det kommer alla till godo, och ni får nöjda kunder och slipper onödiga avbräck.

Man bör också välja en lyhörd leverantör som lyssnar på kundens önskemål och inte försöker sälja till varje pris. Kundens behov får styra, men det är ju tacksamt om leverantören har bra priser och vettiga förslag att erbjuda. De som jobbar med pumpar har koll på marknaden och vet vilka nyheter som finns och var de olika pumparna ska placeras bäst.

H3 Närhet till leverantören och hög servicegrad

Man vill ha en kunnig leverantör som har koll på normer, olika standarder, lagar och föreskrifter. De vet hur man använder skyddsutrustning på rätt sätt om det finns kemikalier i anläggningen, och de vet vad olika sorters pumpar ska tåla för att fungera optimalt.

En hög servicegrad är att leverantören också alltid håller vad man lovar. En sådan service kommer du som kund ihåg länge och vill gärna bibehålla samarbetet.

 

Fler nyheter