Låt proffsen ta hand om IT-biten

08 maj 2019
Mikael Barani
Låt proffsen ta hand om IT-biten

Ända sedan telegrafernas tid har det behövts specialister för att ta hand om långväga kommunikation mellan oss människor. På den tiden räckte det med att kunna alfabetet, både det vanliga och telegrafernas signalbaserade variant, för att jobba med telegrafer.

I takt med att kommunikationen utvecklades blev den allt mer abstrakt för gemena man. Bara att skicka telegrafsignaler är i ärlighetens namn rätt abstrakt för oss som inte har en aning om hur det funkar.
I dagens IT-samhälle så är de flesta av oss helt vilse utan hjälp från proffs som konsulter, tekniker och liknande yrkesgrupper.
För räck upp handen den som vet hur man flyttar runt ettor och nollor genom sladdar, kablar och elektronik. 

Som tur är finns det it-konsulter som Iteration. Här har du ett företag som kan hjälpa dig som till exempel driver eget och vill skapa ett fungerade nätverk. Eller så kanske du är i startgroparna till att dra gång ett callcenter och behöver en smidig lösning. Då finns till exempel Buzz, telefoni med datorn och ett headset, som en del av utbudet från Iteration.

Eftersom företaget har hjälp till med med it och telefoni under ett kvarts sekel, sedan 1995, har man varit med under internets barndom fram till idag. Det betyder att du kan lita på att du kommer att få service och support baserad på djupt kunnande och en väl etablerad rutin.

Detta lyckas Iteration med genom att kombinera både hög kompetens med spetskompetens, och en vinnande personalpolitik. Det sistnämnda väger tungt eftersom det får medarbetarna att stanna kvar och lära känna både teknik och kunder. I en tid då tekniken verkar förändras från dag till dag känns det tryggt att ha samma person på supporten, som lyssnar och hjälper dig med just dina behov. 

Med andra ord finns det inte längre någon anledning att frukta ettor, nollor och kablar.

Fler nyheter