Håll dig ung med en smartklocka

Seriöst, ett armbandsur? Med bara visare? Wow, din klocka kan alltså läsa av tiden. Är du Lucy, urtidsmänniskan? Det låter lite så om du tycker att ett vanligt armbandsur och en klassisk klocka är fullt tillräckligt. Kryp tillbaka till den grotta du kom från. Eller kom in i matchen. In i 2020-talet. Nu räcker det inte med ett vanligt armbandsur. Inte ens om det skulle vara snyggt. Nu, och framöver, är det bara smarta klockor som är värt någonting. 

Det är en helt ny värld som öppnar sig om du tar steget och går över till smartklockornas universum. Ta bara GPS-funktionen till exempel. Alla de uppgifter som du tänkte var reserverade för telefonen, de finns nu i din klocka istället. Helt oslagbart för den som till exempel gillar att träna. Mät distanserna du springer. Inte bara i hur långt du springer, utan dina topp- och genomsnittshastigheter. 

 

 

Motbevisa ungdomarna med en smartwatch

En smartwatch är alltså lika mycket en GPS som det är en klocka. Men det är också ett kommunikationsverktyg. Du kan tala som om du talar i telefon via din smarta klocka. Du kan till och med ha videosamtal. 

Ja, du läste rätt. Via en liten manick på armen kan du alltså i videoformat kommunicera med en annan person. Det låter lite som om du har gjort en tidsresa in i framtiden, men det är möjligt här och nu redan idag. Läs mer på Mysmartwatch.se.

Så, kommer du göra slag i saken och investera i smartklocka? Det verkar faktiskt inte som om du har något annat val om du vill hänga med i samhällets utveckling. Risken är att du hamnar efter. Som en konservativ gammal stofil som ungdomarna kommer skratta åt. Så kan du väl ändå inte ha det. Köp en smartklocka, och bevisa ungdomarna fel. Du är coolare än du ser ut.

Fler nyheter