Fullmåne varenda dag med månlampa

advertorial

Kan du sitta i timmar och bara kolla på månen? Den tar en med storm och man blir som fångad. De nätter då fullmånen är framme är magiska. Även om vissa inte känner sig påverkade av det, får en del mer energi och svårare att sova. Fördelarna med att leva i en väldigt modern värld är att det finns så många kreativa saker, som exempelvis månlampan som skapar en magisk atmosfär i ditt rum. 

En månlampa passar vare sig det är till barn eller vuxna. Den ger ett mjukt och behagligt ljus, så man kan även använda den som en nattlampa. Har man en favoritfärg, som exempelvis lila, så finns det även månlampor som lyser upp i de färgerna. Vill du hellre ha en mer realistisk månlampa i vit, kall färg, eller vill du ha den lite varmare ljusa tonen? Det finns olika att välja mellan, precis som du även kan välja mellan olika storlekar. 

 

image

Säker användning

Både barn och vuxna uppskattar den stämning som månlampan kan ge i ens hem. Har du ett barn som sover oroligt om nätterna? Med en månlampa har den ett tryggt ljus, som dessutom är vackert att blicka på. Månlampan håller dessutom upp emot åtta timmar, och med hjälp av en USB-kontakt laddar man upp den igen. Det är ofta samma kontakt som du har till din smartphone, så du slipper fixa fler sladdar.

Du kan känna dig trygg när du låter månlampan stå på under natten. Tack vare LED-lamporna så blir den inte varm under dessa timmar, och risken för en eventuell brand minskar därmed. 

Så vill du skapa en mysig stämning i ditt sovrum? Eller ha en vacker nattlampa för antingen dig eller ditt barn? Då ska du köpa en månlampa. Den passar för alla och hittar alltid en bra plats i hemmet.