Att beställa frigolitskyltar är enkelt

02 maj 2022 patrick pettersson

editorial

Om du har ett företag eller någon annan verksamhet så kan du vara i behov av några skyltar. Det kan gälla som hänvisning, logga, reklam eller för att visa var du finns någonstans. Det finns en mängd olika varianter i material som bland annat plåt, trä och frigolit. Nu kanske du har beslutat dig för att det är en frigolitskylt som passar ditt önskemål och behov.

En frigolitskylt har många fördelar

Att använda det lätta materialet frigolit i skyltar har många fördelar och är ofta ett bra val. Det går lätt att sätta upp dem då de inte är så tunga. Det går till och med att fästa dem på väggen med hjälp av dubbelhäftande tejp. Om du behöver transportera din frigolitskylt från ett ställe till ett annat så är skylten väldigt lätt att bära med dig. Inga tunga lyft krävs vid förflyttning, vilket är skonsamt för din rygg.

När du ska beställa frigolitskyltar kan du snabbt och enkelt göra det online. Där kan du kika runt på lite olika alternativ som finns. Det går att skapa fantastiska och unika skyltar i materialet Frigofoam, som kan målas i ett flertal olika kulörer. Om du vill så går det att förse skylten med akryl/plexiglas för en blank och vacker yta.

image

Du kan använda en frigolitskylt inom många olika områden

Dessa fantastiska skyltar är vanligt förekommande vid bland annat mässor, på kontoret och vid olika tillställningar. Skylten kan vara liten, jättestor, rund, fyrkantig eller i något annat format. Med lite fantasi så kan den användas till väldigt mycket.

Du kan även sätta upp en frigolitskylt hemma i din bostad. Visst vore det häftigt med en egendesignad skylt på väggen i vardagsrummet eller i köket? Dina gäster kommer garanterat bli mäkta imponerade av din skapelse. Varför inte sätta upp en rolig skylt på toaletten? 

Fler nyheter