3PL är en smidig lösning för företaget som inte vill ansvara för lagerhållningen själv

16 juni 2022 Cecilia Olsson

editorial

3PL, eller tredjepartslogistik som det heter, är en mycket smidig lösning för företaget som inte vill eller har möjligheten att sköta ett eget lager. 3PL är en tjänst som innebär att man tar hjälp med lagerhållning och distribution, antingen helt och hållet eller med delar inom området.

Den största fördelen med detta är att man kan lägga mer fokus på andra delar i företaget som kan vara mer angelägna. Handlar det dessutom om att man har ett nystartat företag så är det väldigt skönt att slippa dra på sig allt för höga fasta kostnader redan från start.

3PL erbjuder flexibilitet gällande företagets lager

Att låta en tredje part sköta företagets lagerhållning innebär möjlighet att frigöra yta samt spara tid och kostnader. Det finns även möjlighet för lagret att minska och öka i storlek utan att man måste hitta nya lagerlokaler åt företaget. Vilket återigen kan vara en stor fördel för ett nystartat företag eftersom det kan vara svårt att veta exakt vilka behov som kommer att finnas när det väl kommit igång.

3PL

3PL-lösning i närheten av Stockholm

Hillmers Logistik erbjuder smidiga tredjepartslösningar för logistik och lagerhållning. De skräddarsyr sina 3PL-lösningar efter sina kunders behov med målet att alltid kunna erbjuda en helhetslösning med hög kvalitet, flexibilitet och kostnadseffektivt arbete. Hillmers Logistiks lager ligger inte allt för långt ifrån Stockholm, vilket gör det möjligt att nå ut till hela Sverige inom en dag. 

Skräddarsydda lösningar gör att företaget får hjälp med precis det som behövs

Hos Hillmers Logistik är ingen lösning den andre lik. De skräddarsyr lösningar efter företags individuella önskemål och behov. Hillmers Logistik kan bland annat ta hand om lagerhållning, transport, packning, pre-pack, omlastning och mycket mer.

Det kan helt enkelt vara väldigt smidigt att vända sig till Hillmers Logistik för att få hjälp med 3PL som kan bidra till företagets tillväxt.

Fler nyheter